În perioada 16-25 iulie, Registrul Comerțului este în mentenanță, iar înființarea PFA-urilor poate suferi întârzieri. Completează dosarul online și noi îl depunem imediat ce sistemele lor redevin funcționale.

Calculator Venituri și Taxe PFA vs SRL 2023

Descoperă valoarea taxelor aferente anului 2023 în funcție de forma ta de organizare. Mai jos, ai opțiunea să calculezi și pentru 2024.
Află cum te afectează noile modificări fiscale pentru 2024 în acest articol și vezi ce taxe vei plăti folosind calculatorul actualizat.
Calculator Taxe 2024
Dacă ai deja PFA
Hai cu PFA-ul la SOLO și uită de grijile contabilității. Îți facem contabilitatea pe ultimul an, depunem toate declarațiile fără erori și îți oferim consultanță pentru orice nelămurire. e-Factura ready.
Portează-te la SOLO
Dacă vrei PFA
Te ajutăm cu tot ce ai nevoie pentru a porni pe cont propriu. Noi îți înființăm gratuit PFA-ul și îți răspundem la orice întrebare, tu deduci cheltuieli direct de pe telefon și facturezi în două click-uri.
Vreau PFA cu SOLO
PFA sau SRL?
Dacă nu vrei bătai de cap, dar vrei să rămâi cu cât mai mulți bani în mână, PFA-ul este cea mai simplă soluție. Citește mai mult despre diferențele dintre PFA, SRL sau carte de muncă.
Citește mai mult