În perioada 16-25 iulie, Registrul Comerțului este în mentenanță, iar înființarea PFA-urilor poate suferi întârzieri. Completează dosarul online și noi îl depunem imediat ce sistemele lor redevin funcționale.

Înființare PFA,
facturare, contabilitate
și depunerea declarațiilor

Înființare gratuită plus tot ce este nevoie pentru administrarea PFA-ului tău. Direct de pe mobil, cu doar 89 de lei pe lună.
Vreau SOLO
SOLO SOLO
Am PFA!
Transferăm PFA-ul tău la SOLO, împreună cu tot istoricul contabil, fără niciun efort din partea ta și fără să rătăcim niciun document.
Vreau PFA!
Cu SOLO înființarea PFA-ului este gratuită, se face super simplu și direct de pe mobil. Îți completăm dosarul online și îl depunem noi la Registrul Comerțului.
PFA sau SRL?
Dacă nu vrei bătai de cap, dar vrei să rămâi cu cât mai mulți bani în mână, PFA-ul este cea mai simplă soluție. Citește mai mult despre diferențele dintre PFA, SRL sau carte de muncă.

Ce poți face cu SOLO?

Emiți o factură în doi pași simpli și o trimiți direct clientului
Încarci orice cheltuială în aplicație cu o simplă poză cu telefonul
Vezi câți bani ai salvat din cheltuielile deductibile încărcate
Știi tot timpul ce taxe ai de plătit
Ce poti face cu SOLO
Ce face SOLO pentru tine

Ce face SOLO pentru tine?

Ținem registrele contabile actualizate la zi
Completăm și depunem declarațiile pentru tine, inclusiv declarația unică și declarațiile intracomunitare
Căutăm mereu să îți economisim bani, prin deduceri, bonificații, etc.
Citim toate modificările legislative și calculăm corect toate taxele și impozitele
Răspundem la orice întrebare ai despre PFA-ul tău.

PFA-ul nostru

Noi tratăm PFA-ul oricărui client ca și cum ar fi al nostru. Asta înseamnă că nu greșim documentația, nu întârziem cu depunerile și ne asigurăm că nici tu nu greșești.

Dacă apare o eroare, ne asumăm răspunderea și îți plătim amenda.
PFA-ul nostru

Povești de succes

Din momentul în care am intrat în contact cu cei de la SOLO am primit răspuns la absolut toate întrebările legate de afacerea mea. Tot ei m-au ajutat, făcându-mi ordine în actele și facturile ce au început să vină.
courier
Claudiu
Curier Glovo
Echipa SOLO m-a ajutat să-mi pun ordine în gânduri și mi-a răspuns la o listă lungă de întrebări despre relația cu ANAF-ul. Cu încredere las în seama lor contabilitatea PFA-ului meu.
consultant
Andreea
Consultant Digital Marketing

Echipa noastră

Suntem o echipă de antreprenori, consultanți și avocați. Am pornit SOLO pentru că nu am găsit în piață o soluție care să rezolve simplu și ușor tot ce ține de administrarea și contabilitatea PFA-urilor.
Alex
Alex
Alexandra
Alexandra
Ana
Ana
Anne
Anne
Bogdan
Bogdan
Suntem o echipă de antreprenori, consultanți și avocați. Am pornit SOLO pentru că nu am găsit în piață o soluție care să rezolve simplu și ușor tot ce ține de administrarea și contabilitatea PFA-urilor.